Egyéb programjaink

Óriás logikai játékok

egyeb2

Óriás játékainkkal kicsik és nagyok is társasjáték bábukká válhatnak. Óriás társasjátékaink között stratégiai gondolkodást, logikai érzéket és mozgásfejlesztő játékok egyaránt megtalálhatóak.

Játkaink között található többek között:

Hullahopp tenger és élő ötödölő

Sajtvadászat – Kapd el a sajtot elsőként!

Óriás Go – Japán zseni lehetsz!

Óriás pókháló – Elég ügyes vagy, hogy átverd az óriás pókot?

Labdaeső

Óriás memória

Óriás tetrix

Óriás Scabble

Kínai Sakk

Kígyók és Létrák társasjáték

Twister

Guess Who

Monopoly

Sakk

Angry Birds

Jenga

Domino


Bohócok és bohócműsorok

bohoc3

Sok-sok nevetéssel és mókázással érkeznek bohócaink, akik kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szórakozást nyújtanak produkciójukkal. A bohócok előadásából kiderül, hogy nem feltétlenül ügyetlenek, nem csak zsonglőrködéshez értenek, hanem hangszereken is tudnak játszani. A közönség kipróbálhatja a görgőn egyensúlyozást, a zsonglőrködés alapjait, hajtogathatnak lufi állatokat, miközben a zenész bohócok a legkedvesebb gyermekdalokat játsszák.

Programjaink között vetélkedőket tartunk, lufit hajtogatunk a résztvevőkkel, de természetesen minden egyedi igényre is megtaláljuk a megfelelő megoldást.


Gólyalábasok

gĘlyal†basok

Páratlan látvány és nagyszerű élmény! Hórihorgas artisták, zenészek, komédiások szórakoztatnak kicsiket és nagyokat egyaránt. Remek választás falusi rendezvényekre, majálisra, gyereknapokra vagy akár családi napokra egyaránt.


Óriás bábok

Ęri†sb†bok3

Óriási formák és nem csak a magasságuk miatt. Ötletes, látványos és szórakoztató műsor minden generáció számára! Tökéletes ötlet céges rendezvényekre, családi vagy gyereknapokra.


Óriás mesefigurák

Ęri†smesefigura4

Minden gyerek szeretne egyszer találkozni a kedvenc mesefigurájával. Itt az alkalom! Lepd meg őket születésnapon, névnapon, majálison vagy családi rendezvényeken. Garantált a siker mikor megjelenik az ember nagyságú plüss figura.


Mesemondók

egyeb8

Minden gyermek és felnőtt élvezi és szereti is a meséket. Szívesen hallgatunk egy-egy jól ismert történetet és bár mindig tudni lehet mi a történet vége, mégis áhítattal hallgatjuk a mesemondók történeteit.

Báb és mese előadások

Bábelőadásaink között megtalálhatóak a klasszikus Bábszínházi előadások, mint például Mazsola és Tádé vagy János vitéz meséi, de a modern hercegnős, királyfis előadások sem hiányozhatnak. Kiváló programlehetőség lehet a gyermekek számára.

Gyerekelőadások

Gyerekelőadásaink igen sokrétűek, megtalálhatóak ünnepekre specializálódott előadások és klasszikus mesék színpadi adaptációja is.


Arcfestés és csillámtetoválás

arcfestāscsill†mtetkĘ2

Ki ne szeretne hercegnő vagy szuperhős lenni egy napra?

Az arcfestés és a csillámtetoválás jó móka, biztos siker születésnapokon, családi vagy céges rendezvényeken. Gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott egyaránt.


Kézműves programok

Creative children playing with craft

A gyerekek fejlesztésének és szórakoztatásnak egyik legközkedveltebb formája a kézműves programok.Legyen szó nagy városi rendezvényről vagy éppen születésnapi partyról, a nap hangulatához, a gyerekek érdeklődésének és életkorának megfelelő kézműves program összeállítását vállaljuk.


Gyerek catering

Young girl at party sitting at table with food smiling

  Vattacukor

 Csokoládé szökőkút

 Jégkása

  Fagyi


Gyerek zenekarok

MG_4649


Felfújható játékok, ugrálók

buborākfoci

buborākfoci2