Gyermek Animáció

Nyaralásuk alatt egy gyermekes családnak fontos szempont lehet, hogy gyermekeik értékesen és biztonságban tölthessék idejüket. Animátoraink gondoskodnak arról, hogy a szülők nyugodtan kipihenhessék magukat, miközben tudják, gyermekeikkel szakképzett programszervezők (vannak óvónői, illetve pedagógusi végzettségűek is) foglalkoznak.

gyermek animáció lényege, hogy munkatársaink olyan kreatív szórakoztató programokat szerveznek a kicsiknek, amelyeken akár a felnőttek és az idősebb gyermekek is részt vehetnek, és jól érezhetik magukat a nap bármely szakában. Vetélkedőksorversenyek, ügyességi és tréfás játékok, a lényeg, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Animátoraink ezen kívül arcot festenek, társasoznak, este pedig akár Mini Disco-t szerveznek a kisebb vendégek részére. Igény szerint kialakítható babasarok is az egészen apróknak plüssállatokkal, építő kockákkal, logikai játékokkal.

gyermek animáció egyik kreativitást és kézügyességet fejlesztő elemét képezik a különböző kézműves foglalkozások, ahol a kicsik nyakláncokat készíthetnek, só és-lisztgyurmából formázhatnak mesefigurákat, a nagyobbak pedig üvegmatricát festhetnek, vagy éppen gipszet önthetnek.

Egy kézműves foglalkozás megismerteti a gyerekekkel a kétkezi alkotás örömeit és itt kiélhetik kreatív hajlamaikat is, emellett pedig kiváló program lehet a kicsik számára. Lehetőség nyílik népi kézműves foglalkozások megtartására is: szövés, fonás, textilfestés, gyöngyfűzés vagy tojásfestés, ahol szintén szakképzett szakember segíti a gyerkőcöket.

1 napos minta program

11:00 – 11:20 – Vízi zumba

11:30 – 13:00 – Kézműves foglalkozás (3-12 éves korig minden korosztály számára)

13:30 – 14:30 – Családi sorverseny

14:30 – 15:00 – Senior vízi torna

15:00 – 17:00 – Arcfestés és Csillámtetoválás (A várakozó gyerekeknek, gyöngyfűzés, színezés, apróbb kézműves lehetőségek)

15:00 – 17:00 – Buborék Szumó