Tudnivalók a programok megrendeléséről

A KÖVETKEZŐKBEN SZERETNÉNK KIFEJTENI, HOGY ZAJLIK CÉGÜNKNÉL AZ EGYÉB PROGRAMOK MEGRENDELÉSÉNEK FOLYAMeATA:

  1. LÉPÉS – AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben ajánlatkérés érkezik hozzánk, először telefonon felvesszük az Ajánlatkérővel a kapcsolatot. Első körben a következő információkra van szükségünk: milyen jellegű programra lesz szükség, milyen időtartamra, milyen eszközök állnak a rendelkezésre, milyen alapvető igények vannak?

  1. LÉPÉS – AJÁNLAT ÖSSZEÁLLÍTÁSA

A meglévő információk felhasználásával irodánk elkészíti az ajánlatot. Az ajánlat tartalmazza az általános tudnivalókat, az összeállított programtervet napokra bontva, a költségvetést, amit a Megrendelőnek biztosítania kell, illetve amit irodánknak biztosítania kell.

  1. LÉPÉS – PONTOSÍTÁS, HELYSZÍNBEJÁRÁS, ANIMÁTOROK KIVÁLASZTÁSA

Amennyiben ajánlatunk elnyeri a Megrendelő tetszését, úgy személyes találkozó keretén belül pontosítjuk a részleteket, közösen megtekintjük a helyszínt, a megrendelővel közösen egyeztetjük a tervezett programokat. Szerződéskötés után cégünk megveszi a szükséges kellékeket (kézműves eszközök, játékok, kellékek, stb.) és szerződés szerint teljes körűen megszervezi, illetve lebonyolítja a programot.

  1. LÉPÉS – PROGRAM

A megrendelt program ideje alatt irodánk folyamatos kapcsolatban áll a megrendelővel, a program hosszától függően többször is, személyesen utazik a helyszínre, valamint biztosítja a fogyóeszközök utánpótlását. A Megrendelőnek nem marad más dolga, csak élvezni, hogy vendégei örömüket lelik a programokban. Garantáljuk az elégedettséget!