Tudnivalók az animátorok megrendeléséről

A KÖVETKEZŐKBEN SZERETNÉNK KIFEJTENI, HOGY ZAJLIK CÉGÜNKNÉL AZ ANIMÁCIÓ FOLYAMATA:

 

1. LÉPÉS – AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben ajánlatkérés érkezik hozzánk, először telefonon felvesszük az Ajánlatkérővel a kapcsolatot. Első körben a következő információkra van szükségünk: hány fő animátorra lesz szükség, milyen időtartamra, milyen eszközök állnak a rendelkezésre, milyen helyszínlehetőségek vannak az animációra, milyen a szálloda/fürdő kihasználtsága, mekkora a gyermekek aránya ebből, mekkora a külföldről érkező vendégek aránya, ők honnan érkeznek?

 

2. LÉPÉS – AJÁNLAT ÖSSZEÁLLÍTÁSA

A meglévő információk felhasználásával irodánk elkészíti az ajánlatot. Az ajánlat tartalmazza az általános tudnivalókat, az összeállított programtervet napokra bontva, a költségvetést, amit a Megrendelőnek biztosítania kell, illetve amit irodánknak biztosítania kell.

Amit a Megrendelőnek minden esetben biztosítania kell:

· Szállás az animátoroknak

· Napi háromszori étkezés az animátoroknak

· 2 liter szénsavmentes vagy szénsavas ásványvíz az animátoroknak

· Programok reklámozása a helyszínen (plakát, szórólap, hangosbemondó)

· Megfelelő technikai eszközök, melynek tartalmaznia kell a fejmikrofont, kézi mikrofont,          hangosítást, CD lejátszót

·  Zárható raktár az animációs kellékeknek

·  Artisjus jogdíj befizetése

 

3. LÉPÉS – PONTOSÍTÁS, HELYSZÍNBEJÁRÁS, ANIMÁTOROK KIVÁLASZTÁSA

Amennyiben ajánlatunk elnyeri a Megrendelő tetszését, úgy személyes találkozó keretén belül pontosítjuk a részleteket, irodánk megtekinti a helyszínt, a megrendelővel közösen egyeztetjük a tervezett programokat, majd a helyszínnek, illetve a Megrendelő igényeinek megfelelően kiválasztjuk az animátorokat. Szerződéskötés után cégünk megveszi a szükséges kellékeket (kézműves eszközök, játékok, labdák, stb.) majd az animáció első napján az animátorokkal együtt a helyszínre szállítja.

 

4. LÉPÉS – ANIMÁCIÓ

Az animáció ideje alatt irodánk folyamatos kapcsolatban áll az animátorokkal, ellenőrzi őket, az animáció hosszától függően többször is, személyesen utazik a helyszínre, valamint biztosítja a fogyóeszközök utánpótlását. Mivel az animátorok pár nap után már teljesen kiismerik a helyszínt, jártasságot szereznek, így a Megrendelőnek nem marad más dolga, csak élvezni, hogy vendégei örömüket lelik a programokban. Garantáljuk az elégedettséget!

Kérjük, amennyiben hosszú távra szeretné animációs szolgáltatásunkat igénybe venni, úgy a program indítása előtt legkésőbb 1 hónappal keressen fel minket. Hétvégi, vagy pár napos animáció esetén elegendő két héttel előtte jelezni igényüket.

 

5. LÉPÉS – ANIMÁCIÓS MUNKA ÉRTÉKELÉSE

 A program lezárása után a megrendelő írásban értékeli a programokat, valamint az animátoraink munkáját.